Szeptember 18 szombat

 2010.09.18. 13:25

 

De, hogy ne csak mindig a gond meg a baj, lássuk mindennek a jó oldalát.

  • ezentúl 5 napot dolgozom ugyanannyi fizetésért

  • a hétvégék mindig szabadok (2 nap egymás után- muhahaha!!! szinte a kánaán)

  • 3 hete vagyok az új helyemen, de még a kutya se tette szóvá: deszarultakarítaszaranyapám! {Nyulván mert ez egy igénytelenebb hely. :D Lakásokat (apartmanokat) kell takarítani huzamos- ideiglenes Londonban állomásozó szállóvendégeknek. Leginkább családok, 2-4 gyerekkel. A vendégek heti fizetnivalója sem több néhány ezer fontocskánál, szóval a társadalom alja. Jól megvagyok velük, Borravalót azt nem adnak itt se de legalább simán átnéznek rajtam- háztartási robotnak tekintenek. Én sem vegyülök túlságosan. Jó ez így.

    Az apartmanok viszont óriásiak! Általában 3 vagy 4 hálószoba, mindegyikhez külön fürdő+ 1 extra wc.. Akkora nappali, hogy focizni lehet benne. Nagy konyha étkezővel, és persze szép nagy előtér. Én kb 200-250 nm-esre saccolom az átlag nagyságot. Még végigsétálni sem 2 perc. Ha sietek 1 óra alatt végzek egy ilyennel. Ha ágyneműt is kell cserélni (minden nap van ágyneműcsere valamelyikben) akkor 2 óra vagy 2 óra 15 perc, attól függ, mennyire koszos egyébként.És egyébként koszos. Mondjuk azt már régen tudom, hogy a pénzhez nem jár alapból kulturáltság is, a műveltség meg ugye nem a diplomától függ, de azért minden nap meglepődöm, hogy vajon európai emberek vajon miért nem képesek pl lehúzni maguk után a wc-t? Na, mindegy is- nekik van pénzük, ők az urak, én meg kussoljak oszt' sikáljam a kakit szó nélkül mindenhonnan. COOL!! Nyilván jól fizető állásuk van, megbecsült tagjai társadalmunknak. (Nem úgy mint pl én, aki mint tudjuk igen veszélyes. - besorolásom a társadalonveszélyességi 10-es skálán 9 és fél- 10est csak a tömeggyilkosok és az emberevők kapnak)

  • Az új munka valahogy más izomcsoportokat mozgat meg mint az előző. A vállam, a könyököm, a csuklóm fáj nagyon. De le vagy szarva, majd csak megszokom ezt is.

    A tenyeremet feltörte a felmosófa és a porszívócső! Hehe!

A bejegyzés trackback címe:

https://aivilo.blog.hu/api/trackback/id/tr152305322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása