Július 7

 2010.07.07. 20:46

Tegnap a mikró is elromlott. De ha elég éhes vagy, állíthatom: nincs finomabb, mint a hideg rizses hús! Nem volt türelmem a gázon melegítgetni, na. Bár szerencsére ez a probléma viszonylag gyorsan megoldódott, Yami, a fal- és szobaszomszéd csaj bedobta a közösbe saját mikróját, úgyhogy most azt lehet használni. Klassz! ;) Egyébként ma egész délután aludtam, valamennyire bepótoltam az elmúlt heti deficitemet, és talán jövő hétre is aludtam előre egy kicsit. A jövő hét egyébként jó hosszú lesz: 7 nap munka a következő csütörtökig. De aztán végre itt a holiday! Berni! Gyere már! Nagyon várlak!

Tegnap előtt hirtelen felindulásból vettem egy királylányos szépséges fehér tatyit. Elég kicsi, szinte semmi nem fér bele, de nagyon szép. Nem baj, rongyrázni jó lesz. ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aivilo.blog.hu/api/trackback/id/tr22136905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Börnáj 2010.07.09. 12:45:21

Megyeeeeeeeek whuháá és jól hálidéjezünk majd :D
süti beállítások módosítása