szeptember 13

 2010.09.14. 00:21

 

Néhány nap szünet után rámjött ujra a grafomán ferde hajlamom, így hát irok egy keveset.

Szóval – nyilván- történt egy s más apróság:

Miután nem vízkőtelenítettem properly egy vízforralót, a statáriális bíróság kötél általi halálra ítélt. Mellékbüntetésként eltiltott a közügyektől és melegen ajánlotta, hogy ha kedves még a családom élete, akkor mihamarabb dőljek a kardomba izibe. A koncepciós per hatékony vala azonnal tudtam mi a kötelességem, egy szép nyári szerán már nem mentem be többet a kedvenc munkahelyemre, a Holiday Inn hotelba Nekem ez továbbiakban már csak Holiday Out.

Köszönöm kedvességét Abenek a houskeeping főnökének aki végig egy képmutató/ frusztrált / unintelligens / mindenkit végletekig kihasználó igazán rossz főnök volt.

Köszönöm Rozlinnak a mindehhez alapot teremtő és az eseményeket kronológiai és társalamomveszélyességi dimenzióba helyező levelét ami nyilván segített a helyzetemen.

Köszönöm Yeamanak aki hazudott ellenem, hogy mentse a saját bőrét

Köszönöm Winshet barátnőmnek a hosszú időn kitartó áskálódását

Köszönöm Emiliának akinek most alkalma nyílott, hogy elmondhassa, hogy múltkor egyszer talált egy cérnát a porszívőzás után a szőnyegen :D

Gondolom az istenük (aki nyilvánvalóan van nekik- mondták) megbocsátja embertársuk ellen elkövetett bűneiket, ha egyáltalán ez annak számít (mármint elleheteteníteni valakit néhány szöszmösz miatt). Ők a JÓ emberek!! Asszem gyakorlatilag nem is fogják fel, hogy a másiknak ezzel mit csinálnak, hiszen csak a vízkő meg a cérna problémát látják. Az meg ugye katedrális.

Woody Allen mondja az Annie Hallban: „Az esztétika segítségével lehet a dolgokat társadalmi perspektívába helyezni” - nos ezzel teljesen egyet értek. Semmi más nem is lényeges.

Szóval:

Nos, a fenti ajánlatra nem lehet nemet mondani, szóval gyáván megfutamodtam, ha már ilyen nagy a szimpátia személyemmel kapcsolatban. - Nem tehettem mást.

Egyébként az összes többi takarító munkája tökéletes. Nem hagynak szöszt a szőnyegen, csillog a kád, a csap, a csempe, hiszen használják a vizet a takarításhoz, nem köpnek a vendég bögréjébe a kávé foltra, nem hagyják fent a lyukas ágyneműt, nem kefélik a wc belsejét (kakit) a wendég pogkeféjével, mindenhol törölgetnek még a dekorcsíkot is 3 méter magasan, az ablakpárkány kívülről és az ajtókat mindenhol.

Nah... hát így megy ez babe.

Klassz. Úgyis olyan kevés kudarc ért még az életben, hogy szerintem direkt hiányzott már valami.

Rövid (néhány napos) – egyébként teljesen eredménytelen- munkakeresés után ujra takarítok egy másik helyen.

Mondtam már, hogy nagyon utálok takarítani?

De nem gond, ezt is kibírom. Angoltanárt kell szereznem de azonnal!! Még az idén akarok kapni valami normális állást, mert bedilizek.

Otthon egyébként minden rendben, a családom szépen bomlik fel, az otthonom már csak múltidő. Még szerencse, hogy nem vagyok depressziós. Bár mintha lenne valami olyasmi mondás, hogy ami nem öl meg az erősit, de ebbe nem hiszek. Asszem durva erős halott leszek.

A bejegyzés trackback címe:

https://aivilo.blog.hu/api/trackback/id/tr632294418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása