Június 2

 2010.06.02. 23:02

BlueArrow ügynökség a Victorian elhúzhat a vérbe! Annyira voltak segítőkészek, mint dr. Mengele a pácienseivel. Aszongya a ribanc: most csak pincéreket keresnek, és mivel nekünk nincs vagy a Szilvi esetében „túl régi” a gyakorlatunk, sajnálja, de rohadjunk meg inkább itt helyben.

Na, sebaj, majd legközelebb. Tanulság/jótanács: HAZUDNI KELL (lehetőleg minél vaskosabbat pl: mindig is pincér voltam egész életemben mellékállásban az önéletrajzomban felsorolt munkahelyeken kívül persze, csak azért nincs róla papír mert odaveszett minden a nagy tűzvészben a cunami után, a keresztapám unokaöccsének a barátnőjével együtt akit ugyanakkor elvitt egy durva vadászbaleset egy dél-amerikai szafarin váratlanul megették a piranják álmában, pedig ő isten bizony igazolni tudta volna azt a 20 évet amit vele dolgoztam a családi vállalkozásban.) A „pincér” helyett opcionálisan bármi behelyettesíthető. Pl: agysebész vagy űrhajós vagy inszeminátor stb… mindig amire pályázni szeretnél. Nos, ha viszont kegyetlenül ragaszkodsz az igazsághoz, jobb ha már most feladod az életet! :D

Egyébként az adóvisszatérítést sem sikerült elintézni. Nekem azért nem mert nem jár vissza semmi, Szilvinek viszont nem volt ott a tavalyi nullás igazolása, neki meg ezért nem. De legalább most már tudjuk hova kell menni és hogy mi kell hozzá.

Aztán akartam venni egy tükröt az ARGOS-ban, és persze nagyon sajnálták, hogy pont nincs.

Valami azt súgja, hogy ez (sem) az én napom volt.

Na, de azért egy valami mégiscsak sikerült: vettünk egy kávét a Starbucksban. Az legalább finom volt.

Egyébként egész nap nagyon szép idő volt. Always sunshine meg minden.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aivilo.blog.hu/api/trackback/id/tr832052270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mártimama 2010.06.03. 07:10:22

rágám, örülök, hogy megint irsz a blogodba. Remélem a mostani tapasztalatok egyszer javadra válnak. Puszillak M.mama

mártimama 2010.06.03. 07:12:32

DRÁGÁM-ot írtam és ez lett belőle. A nyomda ördögének keze betette a lábát. M.m. :O)

violiv 2010.06.04. 23:17:17

Drága Olikám!
Visszatérve a répaszínű hajadhoz, mond azt, hogy ír származású vagy. Azoknak ilyen répa-vörös a hajuk,és szeplősek...:-)
Már tiszta ír vagy :-)
És mond azt, hogy azért nem is tudsz jól angolul, mert ír akcentusod van...
puszillak, anyu
süti beállítások módosítása