Június 4.

 2010.06.04. 23:46

Ma munka után mivel gyönyörűen sütött a nap és elég meleg is volt, Anitával és Szilvivel kigondoltuk, hogy megyünk egy kicsit a fűben ülni a Hyde parkba ahogy az igazi londoniak szokták napos délutánokon. Ez így elsőre elég olcsó dolognak tűnt, mivel semelyikünknek nincs pénze egyéb mulatságra, ilyesmiben mindenki benne van az első szóra.

De sajnos az út a Hyde parkig az Oxford streeten vezet. Rengeteg a csábítás. Mi például el is csábultunk egy cipőboltnak egy buja pillanatra. „Jaj de szép szandál, néééézd- ez is de szép, és és és sajnos van a méretemben basszus…”

Na, mindössze 80 fontot hagytunk ott 4 szandira. Ebből 2 az enyém. Szörnyű!!

De nagyon örülök!!! Tényleg :D Egyébként meg minden rendes dolgozó európai nőnek JÁR egy szandál nyárra!!! NEM? DE!

Szóval aztán így felszerelkezve tényleg irány a Hyde park:

A szél fú, a zöld fű, a Föld kering, a Nap korong ...”

Itt valami vízi pisztoly csatát követhettünk élőben rendőri készültséggel, gondolom azért, hogy nehogy túlzottan elharapóddzon a dolog vagy ilyesmi, aztán mikor már hűvös lett egy kicsit, everybody go home.

És most jöjjön a képregény:

Érdemes utána számolni hány lába van általában 3 nőnek, viszont hány cipője ugyanakkor konkrétan:D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aivilo.blog.hu/api/trackback/id/tr362057588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Börnáj 2010.06.06. 10:02:06

Milyenszépvagyezenaképen! :O <3

aivilo 2010.06.06. 22:33:02

@Börnáj: igen, elég messziről, kicsiben, életlen, sötét képeken vagy takarásban mindig szép vagyok...:D A többiről ne beszéljünk.
süti beállítások módosítása