december 22 (80.nap)

 2009.12.22. 17:30

Ma megvizsgáltam magam világosban is. Rettenetesen nézek ki: hatalmas táskák a szemem alatt, és nem ártana egy ráncfelvarrás sem. Asszem mostantól a plasztikai műtétemre is félre kell tennem egy kis részt a keresetemből. Még 10-20 évet dolgozom itt, és meg is lesz az ára. De akkor már egy teljes fej- és test-cserét kell majd fizetnem. Hmmm… megéri. :))

Tiszta szerencse, hogy már nem működik a kamerám se, mert biztos azt kérdeznétek:

-         Héééé, te szörny ott, mit csináltál az Oliviával?

Sajnos nem tudnék normális választ adni rá.

Viszont örömmel ajánlhatom bárkinek ezt a kúrát aki fogyni és/vagy öregedni szeretne. Ez itt a marketing helye:

Kövér? Túl fiatalnak néz ki? Néhány hónap csodákra képes!!! Legyen ŐN a következő!! Csatlakozzon amortizáló programunkhoz!!! Garantált eredmény, pénzelvonási garanciával. A végeredmény tökéletes: saját anyja sem ismeri meg többé.

Viszont a szellemi amortizációm sajnos lassabb. Pedig szerencsésebb lenne talán ha egyidőben történne a két dolog, mert mint zombi sokkal elviselhetőbb lenne ez az élet. Nos, annyira ügyes vagyok, hogy meghekkeltem a meglévő telefonjaimat. Kikódoltam mindkettőt, és kicseréltem a kártyákat. Most a régi saját telóm használható a lebarás kártyámmal, az meg amit itt vettem (egy 1208-as nokia) jó a pannonossal. Állat, mi? Azért nagyon ügyi vagyok. Dicsérjetek meg! Nem hinném, hogy túl sok takarítónő képes erre. :D

Nem biztos, hogy kapásból tudnék deriválni, de ezek azért még mennek.

Holnap után este már a szállodában alszom, nem biztos, hogy rendesen tudok majd netet szerezni (ha túl drága nem veszek). Ezért most ezúton szeretném mindenkinek a konvencionális „boldogkarácsonyos” üzenetet elküldeni. Bocsánat, hogy nem külön- külön mindenkinek, de aki olvassa ezt a blogot úgy is tudja, hogy neki is szól. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Én addig is hallucinálok magamnak egy töltött káposztát. Remélem ez legalább sikerül)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aivilo.blog.hu/api/trackback/id/tr81616248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

violiv 2009.12.22. 21:29:26

Nysd ki az ablkot,megy a tölkáposzt
boldg krácsnyt, és mill psz
mz/y

mártimama 2009.12.24. 06:19:58

www.youtube.com/watch?v=Kb2xc89xcrU&feature=related

Drágám! Boldog karácsonyt kivánok Neked és mindazoknak akik kedvesek voltak Veled és segitettek Londonban. Szeretetel ölel: M.mama :O)
süti beállítások módosítása